Když jsem spokojený ,tak proč nepochválit......
Po vyzkoušení pár kutilů v okolí jsem se rozhodl navštěvovat Citroen servis Kunín,osobní přístup už ve dveřích je velice příjemný,šéf mechanik se chová velice přívětivě,ochotně,slušně. Na všem se dá sním domluvit,sám má Xsaru ,takže tomu taky trochu rozumí. I jeho pomocník je velice vstřícný a nepřevrací oči ,když mu zákazník něco vysvětluje. Není problém se snimi domluvit i na montáži,když dovezu Své vlastní díly,což Vám všude v Autorizovaném servise neudělají.
Rozhodně řeči o tom,že když je to origo servis sedřou Vás finančně z kůže není pravda a při placení dostávám slevy a mnohdy to je levnější než u někoho v garáži,navíc mám jistotu,že je to dobře uděláno,mechanici jsou také šikovní ,ikdyž za vadnou součástku nemohou. Za 3 roky návštěv jsem měl jen dvě připomínky, když při výměně svíček poškodili kondík,který byl od výrobce nešikovně nalepen pod lištou,ale při reklamaci - kondík zdarma a umístění jinde ,aby k poškození už nemohlo dojít a ještě pěkná omluva. Po druhé to byl střední díl výfuku,který se mi moc nelíbil ,ale pravdou je že jsem souhlasil a vyžadoval neorigo a nějaký levnější,tak mi vyhověli. Ale také když jsem potřeboval něco na diagnostiku nebylo mi účtováno nic,když jsem stálým zákazníkem.
Prostředí je moc pěkné,rád se po Obci Kunín, kde je i krásný zámek se zahradou procházím. Jelikož když mi řeknou přijeďte v pátek v devět ráno a řeknou za 2 hodiny je hotovo nebo budeme volat,tak se mi snad ještě nestalo ,že by to nedodrželi.
Dá se trávit čas i v Showroomu,kde je místo s pohodlnými křesly,wi-fi připojením,občerstvením,časopisy,ale nejraději očumuju nové Citroeny.
Navštěvuji Citroen Kunín servis již 3 roky ,tak už nějaké zkušenosti snimi mám,mnohdy nelze hodnotit,dokud nedojde k prvnímu problému zvaná -reklamace.