marw píše:U dálnice na Zdiby v malebné krajince je ráj neschopáků - auto Domansky. Váľení nemám sílu to tu popisovat, je to přílią čerstvé...ale pokud chce někdo zaplatit 20 000 za nic a jeątě si to nechat kvalifikovaně vysvětlit, tak dejte auto právě do tohoto servisu. To sem fakt neľral....málem jsem tomu metrosexuálovy v koąilce rozkopal xsicht
ano s tímhle hodnocením tohoto servisu souhlasím! Já blbec si tam objednal nové klíče - jedny normální a jedny s dálkou. Původní cena měla být cca 3.000. Jenže ten ještěr tuto objednávku zapomněl! odeslat do Francie. Když jsem se po třech měsících, kdy to mělo být hotové ozval, tak si to uvědomil, ale neomluvil se, jen řekl, že se to zřejmě někde pozdrželo. Jeho výraz ale hovořil za vše... Nedávno mi volali, že mají pro mě ten klíč! a ať si pro něj přijedu. Když jsem přijel, tak jsem zjistil, že mi ten magor objednal pouze klíč bez dálkového ovládání! Takže budu zřejmě čekat další 4 měsíce! Ty klíče jsem si objednal 26.3.2008 a doteď je nemám. Taky mě nadzvedlo, že mi ten klučina (už jiný, než který to zpackal) řekl, že cena bude 4,500 + 1,000 za aktivaci! Tak to jsem už vypěnil a poslal je ho háje borovýho. Ještě před touto zkušeností jsem tam byl na jarní prohlídce (akce co byla pořádaná českým Citroenem). Výsledek byly doporučení na dolití oleje (prý je starý a vyjetý) a dolití vody do ostřikovače. Přitom ten olej jsem měnil dva dny před tou jarní prohlídkou a ostřikovač byl plný až po špunt....!!!!!!
takže Domanskýho ve Zdibech již nikdy více, jen si tam, snad někdy za mého života, dojedu pro ty klíče