Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
Sbohem vąem píše:Ahoj Kajo,
tak jsem byl dneska repasnout zadní nápravu u http://www.autoservis-konecny.cz/showit ... &menuid=19
Naprostá spokojenost,ikdyľ uľ budu radąi v těchto výrocích opatrnějąí,několikrát jsem se takhle spálil.
Ale kluci makali jak hrom a zvládli to za 3,5 hodiny.Nápravnice byla nakonec v pořádku,tak jssem uąetřit,vyměnil mi nějaké daląí drbky a celkově to prohlédnul cena komplet 6900 kč.
A to jsem se jeątě podíval jak se mění motor do Evasionu konkrétně 2,1 TD,vypadalo to jednoduąe .
Ale jinak kluci stím mají léta praxe a pro ty co dávají mazničky a lijí do trubky olej.Taky prý to v minulosti zkouąeli,ale upustili od toho,jelikoľ ty nápravy po doplnění tuku ąly do roka srát a to z toho důvodu,ľe loľisko je osazeno těsnícími krouľky a to se tlakem doplňovaným tukem pokaľdé prorvalo. Tak samo olej je prý poslední záchrana,ale jinak prý je to k ničemu. MOJE ŘEČ
Tu nápravu rozebrali komplet a vąe vyměnili po celou dobu opravy jim můľeą stát za zadkem a sledovat jak se to dělá a co ti mění a co ne,ale vąe stebou konzultují.
Jinak auto se nijak nezvedlo,prý torzky u Xsary uľ jsou točené na maximum,ale auto je pěkně tuhé a sedí jak přibité a co se týče toho vrzání a podivného klepání je to pryč ,ale ukáľe čas jestli to bylo ono,zatím má najeto 50 km tak uvidíme,ale kola jsou pěkné,takové rovné a je to váľně znát. Jinak pokud by byla nápravnice včudu stojí nová 2200 kč,ale říkali, po rozebrání,ľe na to ľe má 115 000 km a 10 let ,tak vypadá stále dobře a tak ji neměnili,ale je to dáno včasným servisem a né prý aľ auto spadne.Teď bych měl jet po 3 letech na přetěsnění a náprava vydrľí i 100 000 km bez problémů,ale uvidíme jestli Xsaru budu mít tak dlouho.
Tak snad jsem ti pomohl nebo aspoň poradil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník