Ahojky 15.9. jsem si objednal z http://www.ak-autopotahy.sk autopotahy na Pacasso a dodneška mi ještě nepřišli, jinak mi přišel i potvrzovací email s objednávkou a nějak to utichlo, nevíte jak dlouho to cca trvá?
Peugeot 5008 2.0l HDI 110kw Allure - r.v. 7/2012, před tím Citroen Xsara Picasso 1,8 16V Exclusive - rv. 6/2002 Email: milajda22@seznam.cz a jmenuji se Zdeněk
tak jsem konečně po víc jak 14 dnech obdržel ty autopotahy ze sloveska a hned problém. nějak mi tam "bratia" zabúdli na přední sedadla logo s nápisem citroen no uvidím, co s tím udělají. hned jsem jim odepsal, tak čekám reakci
Jsi si jistý, že při objednávce bylo zašktnuto, že ho tam chceš to logo? Pokud tam není je to asi o 7 Euro levnější. Se vším všudy mi to výjde na 103 éček a s logama navíc je to za 110 éček....
Tak mi dneska též přišly potahy a vše vypadá jak má až je v sobotu nandám, tak písnu a vyfotim jak to vypadá, když nemám ten otvor na stoleček a stoleček budu dávat přez potahy.
Peugeot 5008 2.0l HDI 110kw Allure - r.v. 7/2012, před tím Citroen Xsara Picasso 1,8 16V Exclusive - rv. 6/2002 Email: milajda22@seznam.cz a jmenuji se Zdeněk
tak to máš fajn, že to je kompletní, jak jsi chtěl. mě chybí to logo, takže se budou muset snažit ještě jednou. ale se** mě to. už jsem chtěl nandat na sedadla
Tak tomu úplne rozumiem že ta to s...e,ale aspon pasujú.Mne to šila firma ARCA myslím že z Náchoda priamo na auto podla VIN čísla.No a teraz sú už 2-roky v skrini.Tie poťahy okolo citroen sedačky ani nešli.A na reklamáciu sa ani neunúvali odpovedat.Od vtedy nechcem o potahoch na mieru ani počut
Minulosť: Citroensára1.6 16V r.v.2001 Minulosť: Karol I 407 2.0 HDI 100kW r.v.2008 Minulosť: Karol II 508 Hybrid 4x4 2.0 HDI 120kW r.v.2015 Prítomnosť: Karol III 3008 2.0 bohužiaľ už BlueHDI 133kW r.v. 2018
tedaaaaa, Milajdo, i za montáž dávám 1**. Mooooc pěkné. Prosím tě, vzhledem ke kvalitě fotek- potahy máš v materiálu DEKOR č.5 se světlými okraji? Jinak, ta volba bez otvoru na stolek se určitě vyplatila.
Xsara Picasso 1,6 16V Exclusive-Pipi- je už doma (a gde som ja?). Umění žít je v tom, vědět na co se vysr... (autor: p.Milan Štejdíř, ČT Ostrava)