myslim ze dapata ma uplnu pravdu. uz som to riesil. treba len vymontovat antenu a natlacit tam silikon
viewtopic.php?f=7&t=3414&start=0&st=0&sk=t&sd=aNo a este nieco k teme zatekania. Vcera som riesil vodu v kufri po tychto dazdoch. odmontoval som tapaciry a skontroloval odvetranie kufra co sa tu casto spominalo v suvislosti zo zatekanim do kufra. Ale toto nebolo pricinou...dokonca som mal vlhky tapac v mieste kde sa stretava tapac zadneho stlpika a strechy.
nebudem napinat bolo to cez stresne okno... totiz samotne stersne okno netesni, okolo neho je kanalik ktory je vyvedeny k zadnemu stlpiku(neviem ci po oboch stranach). Ten kanalik je kovovy, pri stlpiku konci a je v nom nasadene take plastove ukoncenie a nan je napojena hadicka. Hadicka vedie cez zadny stlpik az von. Problem bol v rozpadnutom tesneni medzi plastovou koncovkou a kovovym zlabom (nepoznam cesky vyraz, dufam ze bratia cesi rozumeju
) takze nastupuje klasicka medoda...kopec silikonu a vsetko je zasa OK. robta tak na hodinku (such,such, such hodim za hlavu...
) mozno menej. Najhorsie je dostat sa k tej plastovej blbosti bo treba odtiahnut aj cast tapaciru strechy. S casti je prilepeny k plechom ale su tam aj suche zipsy.... Skoda ze som nespravil ziadne fotky ale skusim este nieco cvaknut, lebo som to nechal s casti rozdelane aby tapac strechy preschol... Mozno to niekomu pomoze