Ahoj. co se tyka te vzdalenosti, nemas to nahodou napsane k manualu k senzorum? ja tam mel presne napsane myslim cca 40 a 70 od zeme a vzdalenost mezi sebou nejakych 20 az 30 cm..nejsem si jisty, jen tak po pameti hadam jak to tam bylo.. no a tu jsem dodrzel ...kdyz sundas plastovy naraznik (kryt) tak tam mas takove tzv, krychlove vyrezy co ti drzi stavbu ohnuti narazniku, no a ty jsou stejne vzdalene jak na pravo tak na levo, nemusis nic slozite merit resit atd.. ja si vybral dva otvory vedle sebe napr. z leva prvni dvacet cm druhy, a z druhe strany presnou kopiji, nazhavil jsem vrtak nad ohnem a z vnitrni strany projel vrtakem ven udelala se mi tam dira, ( to jsem udelal 4krat) pak jsem ho otocil, a podle vrtaku ktery jsem mel k tomu jen provrtal a strcil senzory, mas jistotu ze to budes mit jak stejne vzdalenost od zeme tak od senzoru...
a co se tyka napajeni, myslim ze se to pise Vago spojka(omlouvam se za chybu...
) jsem scvaknul kabel couvacek na prave strane a pridal tam + kablu z Ridici jednotky, ...kabel minus dal na kostru ktere je hned pod tapacirem , jak by jsi se chtel dostat k zadnimu svetlu... je to snad nejednodussi zpusob. Jak das couvacky tak se zapne, a kdyz docouvas vypne... funguje mi to v pohode.. taky jsem to nedavno delal.. asi mesic z5....
A jelikoz to mas bez dratove.. pak ti odpada problem tahat kabel dopredu... ( ja mel s dratem) takze hodne stesti...