Zadní stěrač - nevypíná

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Zadní stěrač - nevypíná

Příspěvekod nick » úte 3. led 2006, 13:32

Mů?ete mi prosím poradit, kde najdu relátko pro cyklovač na zadní stěrač? V současné době, kdy? pou?iji ostřikovač, tak mi zůstane zadní stěrač v chodu a? do vypnutí klíčku a cyklovač vůbec nefunguje.
nick

Příspěvekod Zabak » pát 13. led 2006, 22:42

jestli mas takovito problem
tak bych s taky zkusil podívat do te gumove pruchodky co v ní vedou drata do 5-tych dveří jestli tam nemá? přelámané draty

vet?inou to byva tam
hlavne v zimě se to lame
ZABAK Xsara 1,8 16V VTS :-)
Zabak
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Příspěvekod rl » čtv 28. úno 2008, 15:24

ja mam takyto problem. mam xsaru break, nefunguje mi zadny stierac, jedneho dna prestal ist.. rozobrali sme zadny tapacir a elektrina je funkcna.. to znamena, ze stava ide az do tejto modrej skatulky co je asi rele.. toto rele nefunguje pretoze nepusta stierac a je mozne ze ho treba vymenit..

ked sme to prepojili bez rele, iba kablami, stierac ide, toci sa..

Obrázek
Obrázek

original v citroene stoji 700 sk - je to dobra cena, alebo sa da zohnat aj z ineho auta lacnejsie?

alebo moze byt problem este niekde inde?
dakujem
rl
Návštěvník
Návštěvník

Příspěvekod divizion » čtv 28. úno 2008, 16:52

rl píše:ja mam takyto problem. mam xsaru break, nefunguje mi zadny stierac, jedneho dna prestal ist.. rozobrali sme zadny tapacir a elektrina je funkcna.. to znamena, ze stava ide az do tejto modrej skatulky co je asi rele.. toto rele nefunguje pretoze nepusta stierac a je mozne ze ho treba vymenit..

ked sme to prepojili bez rele, iba kablami, stierac ide, toci sa..

original v citroene stoji 700 sk - je to dobra cena, alebo sa da zohnat aj z ineho auta lacnejsie?

alebo moze byt problem este niekde inde?
dakujem

Zkus vrakac,nebo podle cisla rele se podivat na netu jestli tam neco neni.
xsara II 1,6 16V r.v01
divizion
V.I.P.
V.I.P.

Zpět na Exterier & Interiér