Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
To je troąku problém,ta folie se musí zasunout aľ za takovou planľetu co je jeątě pod tou semiąovou stírací liątou.Ta planľeta bude mít pěkně blbej uhel a přesně v jednom místě to nemám pod ní zastrčený a tam to zlobí.Zkus to tak,ľe vezmi nějakou kartu,nebo občanku a zasun jí mezi liątu a sklo a uvidíą o čem mluvím.Ale počítal jsem s tím,ľe vzadu okna stahovat nebudu,tak tolik zklamanej nejsem.Moľná to jeątě předělám...urpin píše:bleriot11 : Dá se to dát i na okna která se zasouvají do dveří? Udrľí to? Neposunuje se?
Já spotřeboval na kombíka jednu celou roli a kousek z druhé role na okno za řidičem.Koukal jsem na účtenku a platil jsem za jednu roli 40,- ąvédských korun to je 110,- na naąe.Xsarator píše:bleriot11:O takové folii nevím, velice zajímavé. Zato vím o folii, která na lepící straně nemá jeątě jednu "ochranou" folii, ale má tam takový rozpustný film. Montáľ je tudíľ mnohem jednoduąí. Cenově vychází stejně jako klasická.
a kolik jsi zadělal těch rolí?
Tortugas píše:Ve ctvrtek jsem zjistil, ze v Pocernicich maji novy retarder. Je krasne tmavy, takze vyborne splyva s vozovkou, ze ani neni vydet jak vysoky ho udelali, moc se jim povedl! Urazil jsem na nem vyfuk a u znamyho v dilne jsme zjistili, ze jsou v pytli oba dily. Nechal jsem vymenit jeste olej a jsem o necelou desitku chudsi...
Takze folie se odkladaji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků