Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
Thomson11111 píše:Nemate typ na nekoho v okoli Kladna?Prahy?
sketter21 píše:Thomson11111 píše:Nemate typ na nekoho v okoli Kladna?Prahy?
Na tonování skel???
z prahy:
http://www.autosklo.net
Tortugas píše:sketter21 píše:Thomson11111 píše:Nemate typ na nekoho v okoli Kladna?Prahy?
Na tonování skel???
z prahy:
http://www.autosklo.net
A mas s nimi osobni zkusenost?
Ja se asi rozhodnu pro www.trieste.cz, pokud si necham udelat cele auto, tak mi to spocitali na 5.355 CZK, 7-leta zaruka.
K4my píše:vazne az 70% vepredu???? to je mi fakt divny, pak musim konstatovat ze nasi odborari sou pekni k*k*ti, jinak poukazuju na to ze na netu je verzi povicero..... kdyz jsem byl prihlasovat zabku tak mi na evidenci rikal typek od STK, ze nedelam dobre s tema foliema vepredu.... usmal se ale nevim co tim myslel protoze u nas v NJ ti na stk kdyz prijede clovek na kontrolu tak ti za usmev povoli cokoliv.
K4my píše:vazne az 70% vepredu???? to je mi fakt divny, pak musim konstatovat ze nasi odborari sou pekni k*k*ti, jinak poukazuju na to ze na netu je verzi povicero..... kdyz jsem byl prihlasovat zabku tak mi na evidenci rikal typek od STK, ze nedelam dobre s tema foliema vepredu.... usmal se ale nevim co tim myslel protoze u nas v NJ ti na stk kdyz prijede clovek na kontrolu tak ti za usmev povoli cokoliv.
A mas s nimi osobni zkusenost?
Ja se asi rozhodnu pro www.trieste.cz, pokud si necham udelat cele auto, tak mi to spocitali na 5.355 CZK, 7-leta zaruka.
SilverGhost píše:K4my píše:vazne az 70% vepredu???? to je mi fakt divny, pak musim konstatovat ze nasi odborari sou pekni k*k*ti, jinak poukazuju na to ze na netu je verzi povicero..... kdyz jsem byl prihlasovat zabku tak mi na evidenci rikal typek od STK, ze nedelam dobre s tema foliema vepredu.... usmal se ale nevim co tim myslel protoze u nas v NJ ti na stk kdyz prijede clovek na kontrolu tak ti za usmev povoli cokoliv.
Nevím jak si to pochopil, ale celková propustnost nesmí být menąí neľ 70%, tzn. ľe můľeą mít zatmavení jen 30%! Tj. jen tónovaná skla bez fólií.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků