Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
ColinMcRay píše:ty kluku uąatej... já jsem to neąkrábal ale kolega ze ąpanělska... nevím proč... asi nechtěl měnit budík ale jen podsvícení. tak to vyřeąil takhle. No nebudu hádat jakou barvu ty ľárovky mají ale osobně si byslím ľe normální bílou ale ruku do ohně bych za to nedal. K4my mám pro teby takovoumalou ukázku jaxe to taky dá zrobit. klasicky vytáhneą ty ľárovičky které chceą aby ti svítily modře pozor: podívej se pořádně kterou vytahujeą at se s tím nepáráą na víckrát... no a místo nich dej normální modrou vysoce svítivou diodu s připájeným odporem... jedna dioda cca 16 korunek... viz foto... http://www.ukazto.com/?img=ledkyaodpory.jpg
a výsledek....
K4my píše:nene, dvere encham bejt zatim to bude snad az to posledni jaj :-* Zatim jsem na auto nesah jinak nez ze sem menil hlavici paky a daval si svy potahy, jinak nebyl cas, ted bude od pristiho tydne dvoutydeni dovolena tak mu dam zabrat a pokud prijde 13nactej plat jdu i do brzdovych kotoucu a desticek
K4my píše:nene, dvere encham bejt zatim to bude snad az to posledni jaj :-* Zatim jsem na auto nesah jinak nez ze sem menil hlavici paky a daval si svy potahy, jinak nebyl cas, ted bude od pristiho tydne dvoutydeni dovolena tak mu dam zabrat a pokud prijde 13nactej plat jdu i do brzdovych kotoucu a desticek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků