Cus, chtěl bych se vás, zeptat, zda by jste mi někdo neporadil s neprijemnym problemem. Mam xsaru 3DV a poslední dobou se mi stava, ze kdyz vecer zamknu auto, tak rano je odemcene.
Nejdrive jsem myslel, ze mi ho odmyka soused dalkacem, ale pak jsem zjistil, ze chyba bude nekde jinde. Minuly tyden mi prestalo reagovat osvetleni v aute na otevrene ridicovo dvere. Tento vikend jsem vymenil kabelaz ve dverich a zamek v aute a ted se mi uz osvetleni rozsvecuje. Problém s odmykáním ale stejne zůstal. Zkousel jsem se zamknout za jizdy a vzdy po chvili se mi auto samo odemkne... problem, je, ľe to je nepravidelny a tudiz tezko vysledovatelny. Kdyz pojedu do servisu, tak to zrovna bude fungovat a budu za blbce. Chtel jsem se nejprve zeptat, jestli s tim nekdo nema nejakou zkusenost, nebo tip na opravu.
Jeste me napadlo, jestli to nemuze ovlivnit jiná poloha uchyceni na tahlu k cudlu, co se zamykaji dvere z vnitrku. Je tam totiz nekolik zarezu, takze pri zacvaknuti tahla do uchyceni si můzete vybrat.
Dalsi co me napada, ale myslim si ze to neni moc pravdepodobny je, ze by byl spatnej zamek. Menil jsem ho z auta ve kterem to normalne chodilo a na cas sem mel pokoj, nebo lepe receno stavalo se mi to tak 1x za mesic. Pak mi prestalo chodit osvetleni, tak jsem zkousel dalsi zamenu, ale presto se to porad odemyka...
Diky moc za rady a tipy