Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
Bronnsky1.9td píše:To je rada jak z Trnek-brnek . Jediná moľná cesta, jak správně seřídit světla, je zajet na specializované pracoviątě (přesně jak píąe Kvído) tzn. STK nebo servis. Stojí to pár kaček a je jistota, ľe nebudu na cestě za debila, který oslňuje nebo svítí myąím do kanálů apod. "Rady" typu - seřiď to odhadem - mě opravdu vytáčejí a nějak nerozumím tomu proč se vůbec někdo, kvůli takovému plku, namahá datlovat do klávesnice. Omlouvám se, ľe jsem se tak rozohnil, ale nemohl jsem si pomoc.
K4my píše:
pokud neumis otacet sroubovakem a posunout svetla do urcite vysky pak je to samozrejme problem a musis do servisu. Nechapu vasi kontroversitu vsechny banality strkat do servisu.... clovek se tu ptal na neco co si chce udelat sam. Prace na 15 minut. "odhadem" (+-3stupne zvladne kazdej od oka) je to proto protoze to delam na nejvyssim sklonu, tudioz mam polohy na svetla 4, ktere muzu snizovat sam v aute.
To autor: Cim a jak seridit svetla jsme ti povedel, sroubky, muze jich tam byt vice, treba i zvlast pro dalkove pokud nemas H4.
Bronnsky1.9td píše:K4my píše:
pokud neumis otacet sroubovakem a posunout svetla do urcite vysky pak je to samozrejme problem a musis do servisu. Nechapu vasi kontroversitu vsechny banality strkat do servisu.... clovek se tu ptal na neco co si chce udelat sam. Prace na 15 minut. "odhadem" (+-3stupne zvladne kazdej od oka) je to proto protoze to delam na nejvyssim sklonu, tudioz mam polohy na svetla 4, ktere muzu snizovat sam v aute.
To autor: Cim a jak seridit svetla jsme ti povedel, sroubky, muze jich tam byt vice, treba i zvlast pro dalkove pokud nemas H4.
Tak hele kamaráde, nářadím jsem se oháněl uľ v době, kdy Ty jsi jeątě nebyl na světě. A do té doby se taky hodí ono seřizování světel na vratech. Tzn. třicet roků zpátky. Chápeą co tím chci říct? Jenom to, ľe i kdyľ LupanH chtěl vědět, jak si můľe seřídit světla svépomocí, tak já tvrdím, ľe tohle je ąpatná cesta a naopak jediné moľné správné řeąení je seřízení na světelné stolici. KAPI©? Doma to můľeą seřídit správně jen náhodou!!! Howgh, nemám chu» dále polemizovat.
řepák píše:Nechci si hrát na borca, ale nejdřív ,,vod voka,, a pak vo vrata .
Kvido píše:řepák píše:Nechci si hrát na borca, ale nejdřív ,,vod voka,, a pak vo vrata .
Neber si to ąpatně Řepáku,pro mě jako se Severomoráváka je to legrační.
Jinak kaąli na rady, by očko seřizování. Zaplatíą tak 100 kč za seřízení,to není taková hrůza a máą naprostou jistotu,ľe ti to svítí jak má.
Těľko budeą potom v noci běhat někde na silnici kolem auta a rychle si to ątelovat bo guvno vidíą.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků