Mam problémek s dálkovým ovládáním. Nějak mi přestalo fungovat. A» mačkam jak mačkam,tak auto nereaguje. Ve skrytu duąe jsem doufal ľe to bude baterkou,ale bohuľel nebylo

Díky
Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
Mikaelos píše:Pokud se nepletu, tak strč klíček do zapalování, otoč s ním aľ se ti rozsvítí vąechny kontrolky a poté zmáčkni cuplík od DO na tom klíčku. No a pak to zkus. Pokud se pletu,tak mě kolegové rádi opraví,ale myslím,ľe je to tak
CHiP píše:Hrnča píše:Já jsem uľ měl baterku venku několikrát a zatím jsem ľádnou synchronizaci nepotřeboval...
Řeč je o baterce v DO ... jestli myslíą tu, tak pardon a otázka - Proč jí tak často vyndáváą?
CHiP píše:Hrnča píše:Já jsem uľ měl baterku venku několikrát a zatím jsem ľádnou synchronizaci nepotřeboval...
Řeč je o baterce v DO ... jestli myslíą tu, tak pardon a otázka - Proč jí tak často vyndáváą?
FURY píše:lidičky kdyľ uľ tu řeąíte dálkáč tak něcdo hodim do placu.... na jakou vzdálenost vám to ten dálkáč bere mě to bere maximálně tak z 5 metru coľ mi příjde dost málo a občas mě to ątve. je to problem jenom u mě nebo to je tak u vąech popřípadě jak myslíte ľe by se to dalo řeąit...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků