cervik_BRNO píše:... Kolikrát se mi stalo, že se ventilátor vypne po minutě běhu. Pak ale stačí vypnout motor, nastartovat podruhé a je klid na celou cestu.
...tohle mi to taky kdysi dávno dělalo . Je to už moc dlouho na to abych si vzpoměl na detaily jak jsem to odstranil , ale vykutil jsem to tak že do toho spínacího relátka jsem přivedl + odjinud ... konkrétně z pojistkové skříňky , kterou jsem rozdělal , a našel kde je plus při nastartovaným motoru . Neměl jsem na to ani zkoušečku , jen žérovku s přiletovanejma drátkama . No a od tam jsem natáhl novej káblík k tomu relátku . Kde byl problém jsem tedy nezjistil , ale takhle to funguje , a je to už nějaký čtyři roky .
...ještě jsem tam dal pojistku ( mezi to místo kam jsem se napíchl a relátko ) ... Měl jsem to někde na kousku papíru i namalovaný , kdybych to chtěl někdy dávat zpět , ale už jsem to někam v garáži založil ...
Řešil jsem to i tady na fóru , kdysi ještě s Marťasem , kterej měl stejnej problém a jemu to dělala spínací skříňka ( vypálený kontakty ) , ale už to nemůžu najít , možná někde ještě na starým fóru .