ja bych taky rad modry a to z duvodu protoze mi svagr priveze novy autoradio modrocerny s krasnym modrym podsvicenim a nejak mi ta zelena asi bude vadit , mam i interier stylovany do modrocerna vcetne cernych koberecku s modrym lemovanim atd...
Ja trebna osobne nemam regulaci svitiovosti palubovky nalevo od svetlometu, a palubovka mi sviti celkem slabe, proto sem celkem rychle zavrhl moznost to pretirat lihacem protoze by me to vubec nesvitilo, taky jsem si rikal ze je to blbej napad ale kamarad to na felicii tak ma a sviti mu to dost dobre, zase bych tuhle moznost treba v jinych autech nebo v krizove moznosti nezavrhoval, nicmene kua ty diody to je mazec sou priserne drahe!!!!
proto se ptam po te nejlevnejsi a nejjednodussi moznosti jak to podvitit do modra.
takze ty diody ktere tam jsou jsou bile jo??? nejou zelene jo??? je to jen tou zelenou vlozkou kterou jsi zeskrabal jo???? protoze ja bych si mohl sehnat vlozku modrou a sam si to tam pracne prilepil, to uz by nebyl tak velky problem, nez jit utracet za diody