od Sbohem vąem » stř 12. črc 2006, 19:41
tak divili by jste se ale přetočení ručičky otáčkoměru je klidně mo?né a velice jednodu?e.mě se to stalo asi před třemi dny,ale trochu jinak ne? tady pí?ete.
začal mi blbnout vnitřní ventilátor,spí? přestal fungovat,tak mě napadla pojistka,tu?íl jsem ?e to bude nějaká 20 -30 ampérovka,pojistky jsou docela pěkně v řadách,ale mezi nimi byla taková zvlá?tní tvarem a říkal jsem si ?e takovou vůbec nemám a zajímalo mě od čeho je tak jsem zapl klíček a vytáhl,sice nestandartní postup výměny ale skusil jsem to,teď u? vím,?e ta pojistka je od přístrojové desky a ručíčka otáčkoměru se přetočila na druhou stranu a zasekla se o ručičku indikující mno?ství oleje,hned jsem se zlekl,?e jsem to posral a pojistku jsem zpátky zasunul,ale ručička stále visela na druhé straně,tak jsem pojistku znova vytáhl a zjistil jsem,?e ručička dostává takové kopavé impulsy a tak jsem tu pojistku rychle zasouval a vysouval a? se mipodařilo těmi rychlými impulsy dostat ručičku na druhou čili správnou stranu.Dál u? si stím hrát nebudu.