xsara 1,6 otackomer

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

xsara 1,6 otackomer

Příspěvekod maty55 » stř 12. črc 2006, 8:24

nazdo lidi, mam taky jeden dotaz, bol som pozriet xsaru 1,6 99 r.v a a bola tam pretocena rucicka otackomeru, bola padnuta pod tu tycku na ktorej byva normalne polozena, ten manik mi povedal ze je to tym ze bola vybrata baterka, je to mozne? ze po 50km sa to vrati do normalnej polohy, co vy na to?
dakujem vsetkym co mi s tymto pomozu.
maty55

Příspěvekod miskod » stř 12. črc 2006, 11:05

Podla mna je to uplna konina
miskod

Příspěvekod CHiP » stř 12. črc 2006, 14:22

Kdy? jsem startoval s vybitou baterkou, startér sotva točil, tak mě rychloměr i otáčkoměr taky takhle skončily, ale zastartoval jsem je?tě jednou a zase se vrátily na svoje místo :lol:
víckrát jsem to u? rad?i nezkou?el
CHiP
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvekod Sbohem vąem » stř 12. črc 2006, 19:41

tak divili by jste se ale přetočení ručičky otáčkoměru je klidně mo?né a velice jednodu?e.mě se to stalo asi před třemi dny,ale trochu jinak ne? tady pí?ete.
začal mi blbnout vnitřní ventilátor,spí? přestal fungovat,tak mě napadla pojistka,tu?íl jsem ?e to bude nějaká 20 -30 ampérovka,pojistky jsou docela pěkně v řadách,ale mezi nimi byla taková zvlá?tní tvarem a říkal jsem si ?e takovou vůbec nemám a zajímalo mě od čeho je tak jsem zapl klíček a vytáhl,sice nestandartní postup výměny ale skusil jsem to,teď u? vím,?e ta pojistka je od přístrojové desky a ručíčka otáčkoměru se přetočila na druhou stranu a zasekla se o ručičku indikující mno?ství oleje,hned jsem se zlekl,?e jsem to posral a pojistku jsem zpátky zasunul,ale ručička stále visela na druhé straně,tak jsem pojistku znova vytáhl a zjistil jsem,?e ručička dostává takové kopavé impulsy a tak jsem tu pojistku rychle zasouval a vysouval a? se mipodařilo těmi rychlými impulsy dostat ručičku na druhou čili správnou stranu.Dál u? si stím hrát nebudu.
Sbohem vąem

Příspěvekod maty55 » čtv 13. črc 2006, 7:20

nazdo lidi, dakujem za odpovede upokojili ste ma, ze sa to da odstranit, ze to neni az tak velky problem, este raz diky moc
maty55

Příspěvekod motylek.do » pát 11. srp 2006, 9:10

Já se na tu samou opravu chystám taky.Mě se to stalo kdy? jsem zapoměl nechat rozsvícený světla...Kdy? jsem se vrátil k autu tak baterka KO.Tak?e jsem se nechal roztlačit...Nu a ve chvíly kdy chytnul motor mě přeskočila i ručička otáčkoměru...Mám strach ale rozebírat palubní desku.K budíkům jsem se je?tě neprobojovával...
motylek.do
Přispěvatel
Přispěvatel

Zpět na Exterier & Interiér