Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
divizion píše:Cauvec nevite nekdo jak se oddelava zpetne zrcatko mam zespodu prasklej ten plast z venku tak bych to chtel vymenit.Jenze kdyz jsem oddelal kryt za vnitr tak tam byli jenom tri sroubky povolil jsem dva a zrcatko se ani nepohlo.Diky za radu
Mig45 píše:divizion píše:Cauvec nevite nekdo jak se oddelava zpetne zrcatko mam zespodu prasklej ten plast z venku tak bych to chtel vymenit.Jenze kdyz jsem oddelal kryt za vnitr tak tam byli jenom tri sroubky povolil jsem dva a zrcatko se ani nepohlo.Diky za radu
Ted jsem to delal,musis sundat plast,odsroubovat 3 srouby a pak lehce zarcatkem zacloumat a je to bez problemu.
jan452 píše:Dovolím si vyuľi» túto tému - neviete poradi» ako sa dá najjednoduchąie zisti» či mám vyhrievané zrkadlá bez ich demontáľe? - sú elektricky nastavovateµné s modrým sklom
jan452 píše:Dovolím si vyuľi» túto tému - neviete poradi» ako sa dá najjednoduchąie zisti» či mám vyhrievané zrkadlá bez ich demontáľe? - sú elektricky nastavovateµné s modrým sklom
MP píše:Mohl bys poradit jak ho vyloupnout ? Já to uľ zkouąel , někde na citroeny.cz byl postup , ale neąlo to .... Mě jedno nehřeje , tak jsem se chtěl podívat jestli tam není po opravě daný jen "nevyhřívaný".
Dík
MP píše:OK....moľná by bylo lepąí to vloľit sem , a» z toho mají vąici něco . Radąi počkám na fotku neľ do toho začnu ą»órat , a» nemusím shánět nový ....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků