Díky...světlo jsem vyloupl...kdy? jsem stál na kři?ovatce na červenou...teď mám chvilku čas tak na to jdu kouknout
..po půl hodině...
Tak jsem to "vylep?il". ?roubky tam byli dva , klasika a la Citroen - hvězdička - jsem nalepil na ten plast v místě kde se dotýká plechu takový to těsnění co se dává do oken , dotáhl a je po drnčení ... A jak jsem to tam tak ?tudoval tak koukám na zpětný zrcátko - Made in Ireland ...to by jeden nevěřil
No já vím je to maličkost takový drnčení , proti tomu co tady ře?í jiní ( volnoběh , teplota ... ) , ale není to jedinej problém kterej ře?ím. Dnes jsem měnil olej , filtry - v?echny - , a zjistil jsem ?e je dírka ve výfuku ... spraveno , sice na chvilku , pomocí autogenu . Ale taky musím vyměnit napínací kladku od mikrořemenu . Včera se normálně ta jedna drá?ka na tom řemenu "odpárala" a řemen se zů?il , jsme ho chtěli vyměnit , ale zjistili jsme ?e je ta napínacií kladka vyosená a nějak nakřivo a ?e přes ni jezdil řemen trochu bokem a? se o to hranu ořízl .... Tak jsem tam nechal ten zů?enej , teď se párat u? nebude a pří?tí tejden půjde ven i s kladkou ... to bude zas peněz
Tak přeju v?em co nejmíň problémů...