Demontáľ vnitřního osvětlení

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Demontáľ vnitřního osvětlení

Příspěvekod MP » pát 21. dub 2006, 11:51

Nemáte někdo zku?enost s demontá?í toho ?edýho plastu jak je vnitřní osvětlení u zpětnýho zrcátka? Nějak mi to drnčí , tak se na to chci kouknout a nějak se mi nedaří to oddělat , tak bych něco nerad ulomil , je to jen plast :cry:
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství.
Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Peugeot 807 2.0 HDi - 2011+ Peugeot 807 2.0 HDi - 2012

Příspěvekod Dusan » pát 21. dub 2006, 12:56

Myslí? u toho stropního??Jestli jo ,tak ?roubováčkem vycvakni to stropní světlo,dr?í ho tam jenom takový rozpěrný plí?ek.Pak tam vznikne díra po světle a ten plast dr?í 2nebo 4 ?roubky.Tet ti nevím??Ty pak vy?roubuje? a ten plast sundá?.Dělal jsem to,kdy? jsem se chtěl dostat na anténu.
Citroen Xsara break
1.8i/66kw;r.v.1999
Dusan
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Příspěvekod MP » pát 21. dub 2006, 12:57

Díky...světlo jsem vyloupl...kdy? jsem stál na kři?ovatce na červenou...teď mám chvilku čas tak na to jdu kouknout

..po půl hodině...
Tak jsem to "vylep?il". ?roubky tam byli dva , klasika a la Citroen - hvězdička - jsem nalepil na ten plast v místě kde se dotýká plechu takový to těsnění co se dává do oken , dotáhl a je po drnčení ... A jak jsem to tam tak ?tudoval tak koukám na zpětný zrcátko - Made in Ireland ...to by jeden nevěřil :wink: No já vím je to maličkost takový drnčení , proti tomu co tady ře?í jiní ( volnoběh , teplota ... ) , ale není to jedinej problém kterej ře?ím. Dnes jsem měnil olej , filtry - v?echny - , a zjistil jsem ?e je dírka ve výfuku ... spraveno , sice na chvilku , pomocí autogenu . Ale taky musím vyměnit napínací kladku od mikrořemenu . Včera se normálně ta jedna drá?ka na tom řemenu "odpárala" a řemen se zů?il , jsme ho chtěli vyměnit , ale zjistili jsme ?e je ta napínacií kladka vyosená a nějak nakřivo a ?e přes ni jezdil řemen trochu bokem a? se o to hranu ořízl .... Tak jsem tam nechal ten zů?enej , teď se párat u? nebude a pří?tí tejden půjde ven i s kladkou ... to bude zas peněz :cry: :x
Tak přeju v?em co nejmíň problémů...
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství.
Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
MP
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Peugeot 807 2.0 HDi - 2011+ Peugeot 807 2.0 HDi - 2012

Zpět na Exterier & Interiér