Ahoj, ti co byli na srazu už ví a ti co ne tak ví ..... Takže Vám to napíšu.
"Íá" jsem se stal majitelem nového vozu, byla to láska na první pohled, musím zde vyzvihnout xsamaráda vénu, který se mi na Alfréda jel podívat ještě, než jsem měl možnost si pro něj zajet sám
Je to 2.0HDi 103kW Exclusive rv.2010 s panorámou Zatím společně najíždíme zkušební kilometry a jediné co se objevilo byla smrt autobaterie a že je to svezení
Metalíza ŠEDÁ FULMINATOR, manuální 6ti fofr, adaptivní biXenonové světlomety,odpružení (jak jinak ) Hydroactiv III s volbou vytvrzení sport, parkovací asistenty vpředu a vzadu (bez kamery), navigace RNEG (mapy jsou nahrané na SD kartě) s promítáním trasy do displaye rychloměru, možnost připojení hudby přes vstup aux, propojení telefonu s autorádiem přes bluetooth, chlazená přihrádka spolujezdce, asistent jízdy v pruzích(jak řekl strýc, to je poprvé, co mě auto nakopalo do prdele ), změření parkovacího místa, elektronická parkovací brzda, vyhřívání čelního skla, plnohodnotná rezerva, světlo v kufru, použitelné jako přenosná svítilna a mnoho dalšího, co ještě pořád zjišťuji a s autem se stále učím.