Já ho chci naąroubovat do středovýho tunelu v nohách spolujezdce, v pátek bude čas, tak odstrojím koberec a uvidím co a jak. Jinak hasičák mám doma, obsahuje drľák kterej by měl udrľet 20G, teda říkal to hasič vo mi ho prodával . Nerad bych ho dával do kufru, bo neľ se k němu dostanu - auto je pryč. U ohně je kaľdá vteřina straąně moc drahá.
Taky jsem měl hasičák, neľ jsem asi v březnu přiąel na to, ľe je uľ 2 roky proąlej a nemá tlak. Od tý doby jsem si novej nekoupil. Kaľdopádně jsem ho taky měl v kufru, kde je nám prd platnej
Už jen 1x Xsaruška 1.8i Red Flower Peugeot 307 2.0i 16V Black Power:-) ... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...
ja ho hodil za tu gumovou pasku co je v kufru a vedle toho mi akorad pasla lekarnička kakže to tam nebude litat. jo mam dotaz kde najdu hever? prej by měl byt v rezervě ale venku je takova zima že mi to nechce sundavat a za druhe kde najdu tažne oko co se šrobuje da narazniku?
xsara ll 1,6/16v čvrtek 23.8.2001 celkem slušna kara
Minulosť: Citroensára1.6 16V r.v.2001 Minulosť: Karol I 407 2.0 HDI 100kW r.v.2008 Minulosť: Karol II 508 Hybrid 4x4 2.0 HDI 120kW r.v.2015 Prítomnosť: Karol III 3008 2.0 bohužiaľ už BlueHDI 133kW r.v. 2018