Zaloľte černou listinu se jmény.To pomůľe.Verdom píše:Je pravda ľe pokud si to ti co si to objednali nevyzvedávají. Je to tak trochu podraz. S tím souhlasím.
Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki
Zaloľte černou listinu se jmény.To pomůľe.Verdom píše:Je pravda ľe pokud si to ti co si to objednali nevyzvedávají. Je to tak trochu podraz. S tím souhlasím.
viteon píše:Mám Máchaly rád, ale trochu si to dělají sami, skoro měsíc měli SZ a» mi poąlou kolik chtějí peněz, ..... kdyľ slíbili na CHATu ze se ozvou a poslou trika po kolegovi, tak to taky mělo nějaký týden zpoľdění, takľe jsem jel do Blavy bez trika pro baffyho,...
(Baffy nezoufej, pojedu zas, moľná příątí sobotu)
SilverGhost píše:Kurva, jestli mi to spadne jeątě jednou, tak uľ nic nebudu psát.
MasterOfPuppets píše:Také bez reakce... tak si to dám jako dárek ke svátku a obątastním i přítulku
tak aľ to budeą vyzvedávat, tak mi vezmi nálepky pro Ropeho a poąli mi je. Za odměnu Tě pochválím před nastoupenou jednotkouřepák píše:MasterOfPuppets píše:Také bez reakce... tak si to dám jako dárek ke svátku a obątastním i přítulku
Pokud chceą tak ti to můľu u Máchalů vyzvednout v práci a ty si to pak tady u mě můľeą vyzvednout , akorát ľe bývám doma aľ tak mezi 19-20 hod .
viteon píše:tak aľ to budeą vyzvedávat, tak mi vezmi nálepky pro Ropeho a poąli mi je. Za odměnu Tě pochválím před nastoupenou jednotkouřepák píše:MasterOfPuppets píše:Také bez reakce... tak si to dám jako dárek ke svátku a obątastním i přítulku
Pokud chceą tak ti to můľu u Máchalů vyzvednout v práci a ty si to pak tady u mě můľeą vyzvednout , akorát ľe bývám doma aľ tak mezi 19-20 hod .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků