od zizour » ned 27. zář 2015, 19:53
Moje první auto:
Fiat mirafiori 1,6 (v době favoritů to byla bomba) hlavně tam byl 5 kvalt a jezdil 180km/hod. Prodáno 220 000km
Golf IV (služební) - tvrdej žebřiňák - němce už nikdy
Xantia kombi 1.8i LPG - nejlepší svezení v životě, ideální pro rodinu a stavbu (vlek 1,5tuny). Bohužel měl 8 ventil, takže žral jako tank. Všechny problémy s koulema jsem vychytal díky fóru na netu za pár korun, takže OK. Prodáno s 230 000km
Fiat Stilo 1,4i (70kW) 6 speed - zábavné (pracovní - obchoďácké) auto spotřeba pod 6l benzínu a 7l LPG. Bohužel 240 000 km už je na něj moc a převodovka už protestuje (to je tím taháním vleku furt se něco staví)
Xara Picasso 1,6 16V 2009 včera koupený 74 000km. Zatím spíše zklamání. Fiat byl lépe vybaven (lepší brzdy, volant nastavitelný ve všech směrech, 6 kvalt, lepší rejd, lepší muzika...). Na XP mi vadí hlavně ergonomika: sedadlo - řadící páka - pouze výškově nastavitelný volant - kolenama narážím do spínačky, moje malá polovička (160cm) neotevře přihrádku pod řadící pákou, když přisune sedadlo.... Hudba stojí za houby a vzadu ty bubny... proti stilu jdu dolů (stilo 2004 a XP 2009), ale rodina si žádá...
Ale už to vylepšuji: objednány nové repro, LPG a tažné, nové kotouče dopředu, ledky do palubovky (svítí polovina žádovek)