zapach oleje v kabině

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

zapach oleje v kabině

Příspěvekod xsara palkovace » úte 12. pro 2006, 15:59

posledni tři dny kdyz třeba zastavim na kři?ovatce jde citit v autě zápach jako by kdy? se pálí olej únik zatim nikde nepozoruji pri jízdě je to bez problemu.Tak se chci zeptat jestli s tim máte někdo zku?enost a jestli to nemá souvislost s tou odvětrávací hadicí o které tady pár kluků pí?e mam motor 1.8 66kW. Dik za radu
xsara palkovace

Příspěvekod iceman » pát 5. led 2007, 15:53

Mě se tohle stalo u mazdy a bylo to způsobeno výfukem, ve kterém byla menší trhlinka (takže zvuk byl jako u dobrého výfuku) a unikající horké plyny tavili ochranný nástřik spodku díky čemuž to také pěkně smrdělo. A přesně, bylo to cítit jen když auto stálo protože nic ten smrad neodfouklo :-)
iceman
Návštěvník
Návštěvník

Příspěvekod Martinez » pát 5. led 2007, 23:50

Nemenil si olej ? pri vymene filtra staci zababranymi rukami obtriet vyfuk a wuala ... mne sa vypalovalo tak 2 dni
MOTOROVÉ OLEJE, predajňa Bratislava http://www.eoil.sk
Martinez
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Xsara

zapach

Příspěvekod xsara palkovice » sob 6. led 2007, 11:10

no uz mam sarinku v servise vypada to na ten olej. Ten "odbornik" ktery mi delal rozvody ji už nikdy neuvidi každopadne jsem vyčistil i ty hadice odvětrani motoru a co jsem v nich našel to byl opravdu humus taky mam asi stesti protože mi ted zjistili mimo unik oleje z rozvodu a pod vikem hlavy že mam načnuté i těsnění pod hlavou ještě než jsem xsaru koupil četl jsem někde že tim 1.8 trpi ale ted je auto vservise u dobreho znameho a děla to tam jejich nej. motorář tak snad to dopadne dobře nechal jsem pro jistitu udělat znova i ty rozvody protože když to musi stejně rozebrat tak platim navic jen ten material
xsara palkovice

Zpět na Exterier & Interiér