Čelní sklo

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Čelní sklo

Příspěvekod SilverGhost » stř 23. dub 2008, 18:24

Včera mě zasypal protijedoucí kamion (resp. některý z těch tří) kamením, prasklo mi sklo a mám ďubky na kapotě, blatníku a nárazníku. Sklo je připojiątěný, takľe jsem byl uľ objednat nové, ale teď se ptám. V citroenu mi řekli, ľe nevědí, jestli to sklo je jen zelené, nebo jestli má pruh. A objednat jde jenom to jedno (teda originální). Neměnil jste ho někdo v Citroenu? Nevíte, jestli je s pruhem?
F*ck fuel Economy, my Ford just used all the gas your Hybrid saved ....
Obrázek
SilverGhost
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Seat Leon 2006

Příspěvekod rosta » stř 23. dub 2008, 18:33

Já ho měnil,ale né v citroenu,ale v obyčejným servisu.Puvodní bylo se zeleným pruhem a tak objednali zase se zeleným pruhem (značka myslím Pelinkton nebo tak nějak) a vyměnily.Vąe ąlo přes pojiątovnu a po mě nechtěli ani korunu :lol: Sklo stálo cca 3900,-
Varianta bez pruhu byla jeątě asi o 500,- levnějąí :lol:
rosta

Příspěvekod SilverGhost » stř 23. dub 2008, 18:35

To vím, byl to Pilkington, ale já bych chtěl originál. Vľdycky, kdyľ jsem měnil sklo, přiąlo mi, ľe to neoriginální bylo dříve poąkrábané od stěračů a ąkrabky, neľ originální. Proto tenhle výzkum. Jinak bych ho uľ měl dávno vyměněné u nějakého kůlničkáře. A platit to bude pojią»ovna, takľe o peníze nejde.
Obrázek
SilverGhost
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod SilverGhost » pát 25. dub 2008, 17:39

Tak originál sklo je bez pruhu, ale přesto do něj asi půjdu. Přeci jen k těm replikám nemám tolik důvěry.
Obrázek
SilverGhost
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Zpět na Exterier & Interiér