Zámek dveří

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Zámek dveří

Příspěvekod mrazík » čtv 27. bře 2008, 20:00

Brý déén, tak mě auto zase překvapilo :( . Ráno jsem jel tankovat, při placení auto klíčem zamknu, ale uľ jsem neodemkl. Klíč jde zastrčit pouze do 1/3. Musím odemykat dveřmi od spolujezdce. Dveře se normálně odemknou centrálem, je problém v zámku. Dálku tam buď nemám, nebo je mimo provoz. Neví někdo co s tím? Na rozdělání dveří zatím nebyl čas. Dá se vyměnit zámek aniľ bych měnil klíče? Díky moc.
mrazík
Xsamarád
Xsamarád

Vůz: X1,1998,1.4i, stříbrný a malinky

Příspěvekod Rope » čtv 27. bře 2008, 20:22

Ve sluąném zámečnictví kličnictví umí zámky opravit popř. jiný přestavět na tvůj klíč. Tak se zkus poptat tam kde prostě dělají trezory a zámky.
Výrobna klíču v Tescu ovąem nebývá to pravé ořechové.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

zámok dverý

Příspěvekod Shingi » pon 14. dub 2008, 7:52

Mal som podobný problém hneď ako som kúpil Xsaru. No nakoµko mi dialka fungovala tak som to nerieąil. Na dverách vodiča to neąlo a na spolujazdcových áno. tak som ten zámok u vodič vybral pri inej príleľitosti keď som mal zhodené tapacírum dverí. No vyzeral v poriadku a bol namas»ený eąte pôvodnou vazelínou. A úplnou náhodou so priąiel na to, ľe sa mi vlaszne nedá strči» kµúč úplne do vnútra zámku, tak ako to ide pri druhom zámku. Tak som to riedidlom priadne prečistil a predtým namazané časti opä» namazal. A od vtedy to funguje ako má. Tak to bolo u mňa. 8)
Xsara I, 1.9TD break, ´98
Shingi
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara TD Break I, 1905, diesel, 1998

Zpět na Exterier & Interiér