mokrý kufr

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Příspěvekod Verdom » ned 25. úno 2007, 13:58

Jukni na světla, jestli v nich je voda tak ti teče kolem nich. Stačí dotáhnout tu matku v kufru co je drží, nebo je odšroubovat očistit dosedací plochu na karoserii a vrátit zpátky. Bacha na to, nepřetáhnout. U bouraček, kde je karoserie trochu hnutá to bývá nejčastejší zdroj problémů. Lze si pomoct těsnícím tmelem.
Verdom
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: Xsara I 1.4 break, Peugeot 308SW Vti

Příspěvekod Xsařič » sob 3. bře 2007, 13:57

A nemáš šíbr? Já jo a měl jsem promočený celý zadek: sedačky, koberečky, kufr totálně. Jenom kvůli tomu, že mi špatně těsnily ty odvodový kanálky ze šíbru. Protože je obložení střechy napůl z nějakýho bakelitu, tak to neproteklo, ale voda se odvedla hezky dozadu, kde přibývala.
Xsařič
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Prosba o radu.

Příspěvekod JS107 » stř 11. črc 2007, 20:08

Ahoj.
Nacházím se ve stejné situaci. Objevuje se mi voda na umělohmotném rantlu uvnitř kufru. Těsně za gumovým těsněním. Vpravo. A poté stéká dovnitř kufru na kobereček. Vľdy při silnějąím či dlouhodobějąím deąti. Objevilo se to náhle. Dosud se mi nepodařilo vysledovat kudy tam ta voda zatéká. Těsnění se zdá být vpořádku. Navíc pod ním je sluąný plechový rantl. Kolem světla je sucho. (Měl jsem ho venku.). Kdyľ na zadní část auta leju různě kýble s vodou, nikde se nic neobjeví.
Prosím tedy, pokud se jiľ někomu podařilo nalézt příčinu těchto nesnází, a jejich odstranění, prosím o radu.
Přeci jen nové těsnění není z nejlevnějąích.
Díky.
JS107
Návštěvník
Návštěvník

Předchozí

Zpět na Exterier & Interiér