Folie na oknech

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Příspěvekod jaydee_peta » ned 18. kvě 2008, 22:05

Verdom píše:
jaydee_peta píše:tónovaný skla mám i na X1, r.v. 98 a řekl bych ľe jsou na vąech... nicméně světlýma fóliema se nic nezkazí, páč policajti ty procenta stejně nezměřej:-) ale já mám vąude tmavý, protoľe tak to má být! :lol:

No vąude tmavý máą to jo. (mafioso hadr :lol: )
Vypadá to dobře.
(parkuju vedle tebe tak to musím vědět) :lol:

Ale jak dlouho to vydrľí neą to poąkrábe (liątou u bočních oken atd)?

vůbec kámo:-)
Už jen 1x Xsaruška 1.8i Red Flower
Peugeot 307 2.0i 16V Black Power:-)
Obrázek ... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...
jaydee_peta
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara 1.8i

Příspěvekod jaydee_peta » ned 18. kvě 2008, 22:06

frgy píše:
ElTorpedo píše:půjdu do fólií, cena s montáľí komplet i u řidiče a spolujezdce-nelegál,cena 2500,-,pouze zadek a páté dveře-legál cena 1900,-. Vąechny fólie s povolením min. dopravy CPfilms a Llumar.

Zdravím tě ElTorpedo prosím tě napią sem nějaký kontakt tel. a adresu na firmu na tyto folie. Je to dobrá cena :lol: Díky Frgy.

99 1.8i 66kW červená metal. zatím BEZ FOLII

je to celkem standardní cena hele:-)
Už jen 1x Xsaruška 1.8i Red Flower
Peugeot 307 2.0i 16V Black Power:-)
Obrázek ... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...
jaydee_peta
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara 1.8i

Příspěvekod ElTorpedo » pon 19. kvě 2008, 20:54

frgy píše:
ElTorpedo píše:půjdu do fólií, cena s montáľí komplet i u řidiče a spolujezdce-nelegál,cena 2500,-,pouze zadek a páté dveře-legál cena 1900,-. Vąechny fólie s povolením min. dopravy CPfilms a Llumar.

Zdravím tě ElTorpedo prosím tě napią sem nějaký kontakt tel. a adresu na firmu na tyto folie. Je to dobrá cena :lol: Díky Frgy.

www.japkor.cz
ElTorpedo
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Příspěvekod bleriot11 » stř 21. kvě 2008, 20:24

jaydee_peta píše:tónovaný skla mám i na X1, r.v. 98 a řekl bych ľe jsou na vąech... nicméně světlýma fóliema se nic nezkazí, páč policajti ty procenta stejně nezměřej:-) ale já mám vąude tmavý, protoľe tak to má být! :lol:
Aby to policajti změřily je jednoduąąí neľ si myslíą.Má kousek skla zatmavenýho na nejvyąąí dovolenou mez(takový "vzorník").Stáhne okno,přiloľí to vedle a jen porovná,zda to není tmavąí.Dnes jsem to viděl na STK,a benga to prý pouľívaj taky.Je to primitivní,ale funkční.
BreakII,2.0Hdi na plecháčích překoná Vaše představy.
bleriot11
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: X2-BREAK ,2.0hdi- sloužila mi 10 let-nyní C-Crosser

Příspěvekod mrazík » pát 30. kvě 2008, 12:36

Tak jak? Uľ někdo pouľil tu folii z tecsa? Docela by mě to zajímalo, protoľe se chystám polepit zadní okno a krovky u 3dv a tohle by mě uplně stačilo -sjetej- . Nerad bych do oken dal kolem 5 tis. Díky mooc
mrazík
Xsamarád
Xsamarád

Vůz: X1,1998,1.4i, stříbrný a malinky

Příspěvekod Kvido » pát 30. kvě 2008, 15:28

mrazík píše:Tak jak? Uľ někdo pouľil tu folii z tecsa? Docela by mě to zajímalo, protoľe se chystám polepit zadní okno a krovky u 3dv a tohle by mě uplně stačilo -sjetej- . Nerad bych do oken dal kolem 5 tis. Díky mooc

Tecso neznám,ale Tesco jo a jestli myslíą hypermárket,tak by mě zajímalo,kolik si myslíą ,ľe vydrľí,já v těchto hypermáketech kupuji moľná jídlo a houbu na mytí auta. Druhá věc je,jak to uděláą,můľeą mít kvalitní fólii,ale jak to neumíą a nedělal jsi to,tak bych se do toho nepouątěl.
Uľ jsem viděl pár borců,co to měli jak vířivou vanu,samá bublina.
Hyundai i30 combi 1.4 T-GDI 2019
Kvido
Čestný člen
Čestný člen

Vůz: Hyundai i30 combi, 1.4 T-GDi,2019

Příspěvekod mrazík » pát 30. kvě 2008, 15:50

z lepení strach nemám, to je v pohodě. V práci sem lepil folii 5x1 m na podsvětlenou plochu a v pohodě, bez bublin... Jde mi o to, ľe tu na foru se řeąila folie kolem 500,- z tesca. Rosta to tu řeąil a chtěl aplikovat, tak jen zda se povedlo či ne. Jinak je TESCO, ne tecso, za to se omlouvam :oops:
mrazík
Xsamarád
Xsamarád

Vůz: X1,1998,1.4i, stříbrný a malinky

Příspěvekod rosta » pát 30. kvě 2008, 17:04

mrazík píše:z lepení strach nemám, to je v pohodě. V práci sem lepil folii 5x1 m na podsvětlenou plochu a v pohodě, bez bublin... Jde mi o to, ľe tu na foru se řeąila folie kolem 500,- z tesca. Rosta to tu řeąil a chtěl aplikovat, tak jen zda se povedlo či ne. Jinak je TESCO, ne tecso, za to se omlouvam :oops:

Bohuľel se nepovedlo :( V tescu jsem jí uľ nenaąel a od tý doby jsem tam nebyl,protoľe ted mám uplně jiný starosti :roll:
rosta

Příspěvekod bleriot11 » pát 30. kvě 2008, 18:20

mrazík píše:z lepení strach nemám, to je v pohodě. V práci sem lepil folii 5x1 m na podsvětlenou plochu a v pohodě, bez bublin... Jde mi o to, ľe tu na foru se řeąila folie kolem 500,- z tesca. Rosta to tu řeąil a chtěl aplikovat, tak jen zda se povedlo či ne. Jinak je TESCO, ne tecso, za to se omlouvam :oops:
Na sraz vezmu vzorek folie co mám já.Bude to asi ta "tescová".Jak jsem tu někde psal,koupil jsem jí ve ©védsku a vyąlo mě celý auto na asi 120kč.Mohl jsem to udělat pečlivěji.Nějdřív to vypadalo super,ale jak vyschla voda pár bublin se udělalo.Ale folie mám dost tak to můľu opravit. Tady se to řeąilo: http://www.xsara.cz/forums/viewtopic.php?t=3675
BreakII,2.0Hdi na plecháčích překoná Vaše představy.
bleriot11
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: X2-BREAK ,2.0hdi- sloužila mi 10 let-nyní C-Crosser

Předchozí

Zpět na Exterier & Interiér