Přední světlo

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Příspěvekod jaydee_peta » stř 14. kvě 2008, 13:20

Xsarator píše:Problém uľ jsem částečně vyřeąil. Na hadici od vysavače jsem izolačkou připevnil hadičku co mám na akvárko a vysál mouchy. Musel jsem kvůli tomu ohnout to clonítko u tlumených. Na drátu jsem si udělal očko, opět izolačkou připevnil kousek jemnýho hadříku a nastříkal Prontem. Pak jsem začal leątit. Docela to pomohlo. Vytřel jsem i prach z lesklých ploch. A dneska jsem si v práci koupil autoľárovky OSRAM H7 ALLSEASON. Jsou to ty nejobyčejnějąí, jedna pro mě ta 100Kč jinak asi 150. Snad mi hned neprasknou jako SilverStar.

whow, to je robotika :-D
Už jen 1x Xsaruška 1.8i Red Flower
Peugeot 307 2.0i 16V Black Power:-)
Obrázek ... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...
jaydee_peta
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara 1.8i

Příspěvekod lobello » úte 1. črc 2008, 11:31

chlapi poradte, ak chcem odmontovat predne svetlo, musim rozobrat predny naraznik?
lobello
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara 1.4 SX

Příspěvekod baffy » úte 1. črc 2008, 15:50

ano
Minulosť: Citroen sára 1.6 16V r.v.2001
Minulosť: Karol I 407 2.0 HDI 100kW r.v.2008
Minulosť: Karol II 508 Hybrid 4x4 2.0 HDI 120kW r.v.2015
Prítomnosť: Karol III 3008 2.0 bohužiaľ už BlueHDI 133kW r.v. 2018
baffy
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Peugeot 508 Hybrid 4x4 2.0HDi 06/2015

Re: Přední světlo

Příspěvekod Ondra » úte 1. črc 2008, 17:33

Xsarator píše:Zdar, nevíte někdo jak se dá sundat ten čirej dekl z předního světla? Uľ jsem tu četl, ľe to někdo sundal. Bohuľel článek nemohu najít.
Zezadu zřejmě chyběla kdysi ta gumová záklopka. Světlo je zevnitř zapráąené a jsou tam mouchy. Zkouąel jsem to vysát i vyfoukat kompresorem, ale je to moľná jeąte horąí. Ani by mi nevadily ty mouchy, ale svítí to malinko hůř. Díky za vaąe rady.

Čiré světlomety pro XSARU II jsou lepneny a při otevření buď popraskají zámky (2ks) ale to by aľ tak nevadilo ale větąinou praskne i plastové sklo které je děsně napevno přilepeno. Řeąil jsem to přes AutoKelly a tam nové světlo od TYC nebo DEPO vyjde na 2700Kč - po slevě asi 1700Kč (Sleva kterou v kelly mám).
Ondra
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Xsara Coupé 1.6i 16V 80kW/110HP / barva Lucifer / Chrono paket VTR / podsvícení interieru do modra

Příspěvekod Ondra » úte 1. črc 2008, 17:35

lobello píše:chlapi poradte, ak chcem odmontovat predne svetlo, musim rozobrat predny naraznik?

Nejen ľe musíą sundat přední nárazník ale musíą odmontovat i výztuhu nárazníku. pak se dostaneą na dva Torxy které jsou pod nárazníkem. Dával jsem do XSARY Xenony a docela mě to naątvalo kdyľ jsem si vůl nezkontroloval jestli mě sedí světlo s haubnou a po zkompletování jsem ji nemohl zavřít.... takľe jsem si to dal podruhé a znova a lépe... :-D
Ondra
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Xsara Coupé 1.6i 16V 80kW/110HP / barva Lucifer / Chrono paket VTR / podsvícení interieru do modra

Příspěvekod lobello » úte 1. črc 2008, 19:31

jj prave som dokoncil pracu ale neodmontoval som svetlo ale iba naraznik...nechcelo sa mi s tym dalej srat. chcel som vybrat svetlo lebo do mna nejaky tipek dnes pekne napalil...takze az zajtra...diky moc chlapi
lobello
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara 1.4 SX

Příspěvekod Milan D. » ned 6. črc 2008, 11:25

Mám prosbu, jestli se dá někde koupit nebo sehnat ten gumový kryt ze vnitř na přístup k ľárovkám, jedná se mi o ten spodní ( myslím, ľe jsou tam dva na kaľdé straně ), kdyľ jsem dával xenony,tak jsme rozebrali nárázník, jinak nebyl k světlům přístup, díky za kaľdé info, krytka mi udělala pápá.
Milan D.
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Předchozí

Zpět na Exterier & Interiér