Zdravím. Koupil jsem si Xsaru a jsem s ní dost spokojen. Jen mám takový malý problém. Má svítit display rádia? Mám orginální kazetové rádio, a kdyľ zapnu světla, tak mám vąechno podsvětlené: přístrojovku, kontrolky, display hodin, dokonce i tlačítka toho rádia, ale jeho display nee. Člověk by si řek, ľe je to banalita, ale večer vůbec nevím, co mi hraje za stanici. Při přepínání na volantu se stává, ľe se dostanu do paměti daląích 6 stanic, a pak je v tom docela zmatek. Podle mě by teda měl display svítít, kdyľ svítí i display hodin. Nebo nee? Pokud jo, doufám, ľe mi tady někdo poradí v čem bude háček a jak to jednoduąe opravit. Jsem student ekonomky, tak se ve slaboproudu vůbec nevyznám. Můľe to být třeba nejakým pinem v ISO konektoru? nebo je to nějaký obvod uvnitř rádia? Je mi totiľ divné, ľe vąechny tlačítka rádia svítí, ale display nee... Předem díky, za odpověď. Hodně by mi to pomohlo...
Uľ jsem dost peněz vloľil do celkového překontrolování, tak kdybych to zvládl sám opravit byl bych rád...