Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
FURY píše:to je sice fakt ale kdyľ to potřebuju odemknout třeba někomu a sem dál tak sem línej jít blíľ aby to vzalo a házet klíček se mi taky nechce při mim ątěstí by pad do kanálu ale dík za odpověd aspon vim ľe to neni vada ale je to tak daný .....
Verdom píše:Ohledně DO. Uľ se mi dvakrát stalo ľe se mi odlomil ten mikrospínač pod gumou. (a to to moc nemačkám, jen co je nutné)
Přiletovat ho zpátky, je to celkem problém protoľe po ulomení těch plíąků není skoro za co.
Tak jsem to po posledním pájení zespodu podlepil housenkou z tavné pistole.
Ten spínač to odspodu podepřelo a "nevisí" na kontaktech a uľ se mi neulomil.
Mikaelos píše:Pokud se nepletu, tak strč klíček do zapalování, otoč s ním aľ se ti rozsvítí vąechny kontrolky a poté zmáčkni cuplík od DO na tom klíčku. No a pak to zkus. Pokud se pletu,tak mě kolegové rádi opraví,ale myslím,ľe je to tak
CHiP píše:Hrnča píše:Já jsem uľ měl baterku venku několikrát a zatím jsem ľádnou synchronizaci nepotřeboval...
Řeč je o baterce v DO ... jestli myslíą tu, tak pardon a otázka - Proč jí tak často vyndáváą?
řepák píše:CHiP píše:Hrnča píše:Já jsem uľ měl baterku venku několikrát a zatím jsem ľádnou synchronizaci nepotřeboval...
Řeč je o baterce v DO ... jestli myslíą tu, tak pardon a otázka - Proč jí tak často vyndáváą?
Sakra , kupoval někdo uľ novou bat do DO
Já tam mám takovou placku .. PANASONIC CR 1260 nebo 1360 3U nebo V teď uľ nevím jak to přesně je , ale mám to napsaný v mobilu a ten mám uľ vypnutej .
Kolik stojí
Dá se koupit třeba ve foto-kino . Nebo jak se ty prodejny dneska jmenujou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků