Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
Zdeno píše:tak jsem to teda zjistil, ale potřebuji potvrdit, jestli je to ono.
Je tam jedna pojistka, zkusil jsem ji proměřit a je neprůchozí. Pokud to tak neni správně.
Tak prosím, jestli někdo víte na 100% že je to ono a ta pojistka se má vyměnit, napište.
Díky Zdeno
klient píše:Měl jsem stejný problém, fungovala jen 4 poloha ventilátoru. Kámoą, co dělal v Citroenu mi řekl, ľe je to rezistor. Vymontoval, dal elektrikáři, ten opravil a uľ mi funguje. Cena 500,- Kč.
tino píše:klient píše:Měl jsem stejný problém, fungovala jen 4 poloha ventilátoru. Kámoą, co dělal v Citroenu mi řekl, ľe je to rezistor. Vymontoval, dal elektrikáři, ten opravil a uľ mi funguje. Cena 500,- Kč.
no ja som kupil novy odporovy modul priamo v Citroene original diel za 400 Sk. Takze ak mas to iste co ja tak ten elektrikar ta vysiel dost draho.
divizion píše:tino píše:klient píše:Měl jsem stejný problém, fungovala jen 4 poloha ventilátoru. Kámoą, co dělal v Citroenu mi řekl, ľe je to rezistor. Vymontoval, dal elektrikáři, ten opravil a uľ mi funguje. Cena 500,- Kč.
no ja som kupil novy odporovy modul priamo v Citroene original diel za 400 Sk. Takze ak mas to iste co ja tak ten elektrikar ta vysiel dost draho.
V citroenu to je drahe staci se podivat na net a tam ty tranzistory sezenes za 30kc a ty lepsi od motoroly za 100kc.
B@RT píše:to co ti posílám je Xsara II tj postupná regulace....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník