Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
empík píše:Tiež ma dohonil problém s mechanizmom dvíhania okna vodiča. Vnuci sa hrali v aute a Xsarke sa to moc neľúbilo. S vybratím mechanizmu som sa trochu potrápil a ponadával. Po vybratí som zistil, že lanká sú domotané a bol odlomený jeden z dvoch plastov čo držia sklo. Po brúzdaní netom som našiel firmu, ktorá dodáva len opravnú sadu ( lanká, plasty na držanie okna a kolečko na ktoré sa lanká navíjajú). Aj keď na môj typ sadu nemali, riskol som to a objednal sadu na Kupéčko. Mechanizmus som aj s pomocou Youtube poskladal a na počudovanie založiť to išlo ľahšie ako vybrať. Obával som sa len toho či je motorček ovládaný pomocou koncáčikov alebo záťažovým mechanizmom. Našťastie je to ovládané záťažovým mechanizmom a tak sa systém po chvílke sám resetoval a všetko fungovalo ako malo. Mechanizmus je prichytený 5 nitmi plus 1nit klučka. Sada aj s dopravou stála 20 éčiek. Snáď to niekomu pri týchto našich babičkách pomôže.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků