Xsamarádi, Příbram jsem absolvoval úspěšně, teď je to 100 a 1 s tím jak to bylo před tím a ten klid když se projede nějakou nerovností
probíhalo to tak, že jsem přijel na objednanou dobu (jel jsem 4 a půl hodiny a ke konci jsem měl obavu že přijedu pozdě), našel jsem ten dvorek kde bylo asi 5 dílen (od kruhového objezdu jsem si nevšiml žádného označení) pak si mechanik vzal klíče, zeptal se jestli chci výšku zanechat nebo přizvednout (předsadit torzní tyč) a dále se zeptal jestli chci vyměnit i uložení celé nápravy (jeden kozlík se silemblokem 1500.- na autě 2x) šel jsem se podívat po Příbrami a za 3 hodinky jsem se vrátil, zaplatil 6 tis. dostal doklad a vyrazil na cestu k domovu, asi po 10 km jsem si všimnul že mám černé ruce o volantu, vůbec se s tím tam nes... Takže jestli tam někdo pjedete tak si vemte nějaký hadr ať si můžete otřít volant a řadičku než se vydáte na cestu k domovu, ať nedopadnete jako já
pak jsem stavěl na pmpě a zkoušel jsem přetahovat kola a na každým kole byl jeden šroub volnější, dotahují to pelouškem tak jak jim to výjde.
Náprava už není do A
není A není adidas